Förbättra stilen med en snygg kuvertväska

Kuvertväskor är en feminin accessoar som har fått sitt namn av att de har samma form som ett normalt kuvert i A5-format. De kan såklart vara olika stora, men de brukar nästan alltid ha ett väldigt smidigt format. Du får plats med det viktigaste i en väldesignad kuvertväska samtidigt som de är lätta att ha med sig. Kuvertväskor kan sägas vara små handväskor, utan handtag, gjorda för glamorösa tillfällen men de kan också ha många användningsområden. 

Denna typ av väska kan även kallas för clutch. 

Kuvertväskor kännetecknas av hur de bärs

Kuvertväskor har i regel inget handtag utan den hålls istället i handen eller under armen. De kan också ha en rem eller en kedja som gör att du kan bära den runt handleden. I undantagsfall finns en rem som gör att de kan bäras över axeln, även om de är tänkta att vara en handhållen, mindre typ av väska för tillfällen då du inte behöver en hand- eller axelväska. Om du går ut och lämnar in ditt ytterplagg och din väska är det ofta perfekt att fiska upp en kuvertväska. Där kan du ha det du behöver medan du är på en klubb, restaurang, vernissage eller annat galej.

Vad kan man bära i en kuvertväska?

Man brukar säga att en kuvertväska ska ha plats för allt det som kan bäras i fickorna på en kavaj, och det är därför det är en så bra accessoar för dig som har klänning. Exakt vad du kan bära i en clutch beror naturligtvis på hur stor den är och på hur den är konstruerad invändigt. Här är några exempel på vad du brukar kunna få plats med:

● mobiltelefon

● nycklar

● kreditkort

● kondomer

● USB-minne

● halstabletter

● ID-handling

● värktabletter

● kontanter

● anteckningsbok

● kvitton

● läppstift, mascara och andra små sminkprodukter.

Du får kort och gott plats med mycket för att inte säga allt det du behöver ha med dig under en kväll ute. Det gör en kuvertväska till ett viktigt komplement till en lite större väska, som också ska ha plats för sådant som du kan behöva på jobbet eller en dag på stan. Telefonen kan vara ett gränsfall om du har en lite större modell. Många vill att innehållet i en kuvertväska inte ska väga mer än att det knappt märks att man går omkring med den. Men det är naturligtvis en smaksak.

Kuvertväskor från Herman Accessory har allt

Utbudet av kuvertväskor är stort idag men det kan ändå vara svårt att hitta en som lever upp till dina önskemål. Herman Accessory gör kuvertväskor som passar stilmedvetna, i många snygga färger. Det här är genomtänkt svensk design och väskorna har praktiska funktioner som separata fack, bärrem som du kan ha runt handleden och en rejäl dragkedja. 

Just det faktum att det finns flera fack och fickor innebär att det blir ordning och reda på sakerna i kuvertväskor från Herman Accessory. Handledsremmen gör att de är förhållandevis säkra eftersom det är svårt att stjäla dem när du bär dem på det sättet.

Herman Accessory gör kuvertväskor och andra accessoarer som är tillverkade i veganskt PU-läder, ett material som har flera fördelar:

● Det är tåligt.

● Det är skönt att hålla i.

● Det finns i många färger.

● PU-läder kostar mindre än äkta läder.

● Det är ett etiskt val eftersom det inte är animaliskt.

Kuvertväskor hamnar lätt i blickfånget

En kuvertväska är en klassisk aftonväska vilket innebär att den blir en viktig del av din outfit. En kuvertväska kan vara lika synlig som en klänning eller kavaj, eftersom du hela tiden har den framme och bär den med dig. Det är därför viktigt hur den ser ut och att den matchar din outfit i övrigt.

Om du vill satsa på kuvertväskor som sticker ut och som drar till sig uppmärksamhet eller varianter som är lite mer diskreta är helt upp till dig. Ofta vill man ha en kuvertväska som framhäver helheten men som inte tar över helt och hållet. Om du väljer mellan kuvertväskor hos Herman Accessory kan du hitta en modell med en elegant och tidlös design men kanske i en färg som är mer iögonfallande.

Välj kuvertväskor i en stil du gillar

Vill du ha accessoarer i kaxig ormskinnsimitation eller en flätad clutch som ge ett tidlöst intryck? Även om du håller dig till utbudet hos Herman Accessory så har du flera alternativ att välja mellan när det gäller deras accessoarer. Kuvertväskorna är lättmatchade och går bra ihop med olika stilar. Just det faktum att de finns i många färger är en stor fördel eftersom det innebär att du kan välja kuvertväskor som färgmässigt går bra ihop med dina signaturplagg – eller en i en färg som passar till allt.

Matcha kuvertväskor med andra accessoarer

Herman Accessory erbjuder det mesta i fråga om accessoarer. Det finns en stor fördel med det, eftersom det ger dig möjligheten att ha till exempel en kuvertväska och ett mobilskal ur samma produktserie, som därför matchar varandra helt perfekt. Det ger din outfit ett extra djup som verkligen kan göra intryck. Det är en trevlig känsla att ha en stil som är genomtänkt från topp till tå. Dessutom är väldigt praktiskt att beställa flera accessoarer på samma gång som fungerar ihop. Det kan annars vara ett stort arbete att leta efter accessoarer som inte bara matchar dina kläder utan också varandra.

Inlägg skapade 8

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.