Morgonrock

Köp morgonrock till ditt barn – mitt allra bästa mystips 

Finns det något mysigare än att krypa ner hela familjen i tv-soffan när mörkret faller utanför fönstret och någon tramsig film sänds på tv? Det enda jag kan komma på som är ännu mysigare är om hela familjen ligger där i lurviga, mjuka, mysiga morgonrockar. Så köp en morgonrock till ditt barn och hela din familj för att öka mysfaktorn till tusen där hemma. 

Redan innan vi fick barn var det bästa jag visste att umgås med mina släktingars barn och mina yngre kusiner. Det är någonting med barn som vuxna inte kan mäta sig med. Det ofiltrerade, det gulliga och det mysiga med barnen. 

En annan sak som jag alltid har älskat är att låta barnen få inspireras av vuxna. Ett par tuffa solglasögon på yngsta sonen, en likadan keps som jag själv har på min dotter eller ett par jeans av samma modell som pappa. Det blir extra gulligt när ett barn får ta på sig attiraljer eller kläder som vuxna brukar bära. Som små versioner av en vuxen. 

Det får mitt hjärta att smälta när det är mina egna barn. Då kan jag verkligen se mig själv i min dotter, eller min man i min son. Det finns också någonting i det som skapar en ännu starkare känsla av en sammansvetsad familj. 

Morgonrock till barn – det allra bästa exemplet 

Så vad är då det bästa exemplet på detta? 

Jo, det är klart att ett par tuffa Ray Ban-solglasögon är otroligt humoristiska och gulliga på samma gång när ett barn bär dessa. Men det är inte det allra bästa exemplet på när ett barn klär sig i en utstyrsel som föräldrarna också hade kunnat bära. 

Det allra bästa exemplet är morgonrockar till barn. Det är lite som matchande pyjamasar som många familjer väljer att bära i samband med jul. Då kryper hela familjen upp på morgonen iklädda samma typ av outfit och kan gemensamt ha en hel mysdag med pepparkaksbak, jul-tv och julklappar. 

Men personligen är jag svag för morgonrockar. Dels är det ett väldigt skönt plagg att ha på sig och del älskar mina barn morgonrock. Att ha på sig en morgonrock som barn är någon form av frihetskänsla, på precis samma sätt som det är för en vuxen. Då kan man lägga sig direkt i soffan och bara mysa. 

Det bästa med morgonrocken är att det är ett plagg som fungerar hela året om. Mina barn älskar morgonrock när de har badat på sommaren, men de älskar också att ha på sig morgonrock hemma i tv-soffan när vintern närmar sig och det är kallare ute. Det är ett varmt och mysigt plagg. 

Min bästa rekommendation är därför att köpa matchande morgonrockar till dig och dina barn. Hela familjen ska ha morgonrock, från barn till föräldrar. Om det dessutom är likadana eller åtminstone liknande morgonrockar får man samma enhetliga myskänsla som när man klär sig i matchande julpyjamasar eller andra plagg. 

Morgonrock för barn, vuxna och hela familjen – ett supertips för ökad mysfaktor!

Inlägg skapade 7

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.