Wordfeud fusk

Om du, liksom jag, spenderar tid med att spela ordspelet Wordfeud har du säkert fastnat ett antal gånger. Du har många bokstäver men kan inte komma på det där ordet som kommer ge en massa poäng. Det är så otroligt enerverande, speciellt när du ligger i underläge. Är du sedan uppvuxen med att det är fel att fuska i spel kanske du drar dig för att söka efter sätt att fuska? Så var jag också, innan. Nu gör jag istället allt för att vinna de där önskade poängen.

I det här inlägget kommer jag tipsa om lite Wordfeud fusk här på esterochharry.se. Då har ni i alla fall lika bra chans som jag att vinna om vi skulle råka på varandra i en spelomgång.

Bra sajter med Wordfeud fusk

Egentligen är det inte så svårt att hitta platser att fuska på. En snabb googling ger gott om alternativ, en del dock bättre än andra. Det känns personligen lite fel att kalla det fusk så jag brukar istället säga att jag letar inspiration när jag använder en hemsida som kan hjälpa mig matcha mina bokstäver med ord. Faktum är ju att det inte är ett måste att välja det ord som kommer ge flest poäng (vilket inte betyder att jag inte gör det).

En bra hemsida som jag gärna använder är en sida som Kjell Ericson skapat på Haxx. Där kan jag fylla i alla bokstäver jag har och även om jag har tomma brickor. Jag kan även fylla i eventuell bokstav som måste vara först eller sist. Välj att visa ord med eller utan böjningar och sök sedan.

Jag gillar just den här hemsidan eftersom det är ett enkelt sätt att få Wordfeud fusk på och även se hur många poäng varje ord ger. Det gör det lätt om jag skulle få hjärnsläpp och verkligen inte komma på ett enda ord med mina bokstäver. Jag försöker att inte använda mig av fusk om det inte är absolut nödvändigt för att det ändå ska kännas kul om jag vinner.

En annan hemsida som jag tycker är toppen för just Wordfeud fusk är wordfeudfusk.com – en sajt som är helt och hållet dedikerat till just Wordfeud. Här kan du få hjälp med alla wordfeud fusk du kan tänkas behöva!

Wordfeud fusk svenska

Eftersom jag spelar Wordfeud på svenska är det förstås svenska ord jag är ute efter. Sidan jag nämnde ovan är svensk och därmed ett utmärkt val. Ibland väljer jag också att använda fuska.se, en välkänd sida inom olika spelfusk. Den sajten har typ samma funktioner som den andra jag brukar använda. Skillnaden är att fuska.se även ger dig möjlighet att söka efter engelska ord. Perfekt om du ibland spelar på engelska. Själv brukar jag bara spela på svenska.

För dig som aldrig har spelat Wordfeud tidigare vill jag tipsa dig om att prova. Det är ett utmärkt tidsfördriv och lugnar även ner mig efter en jobbig dag. När Ester och Harry har lagt sig för kvällen brukar jag ta upp mobilen och spela lite. Det blir som en avkopplande stund i soffan, samtidigt som jag får gnugga geniknölarna lite för att hitta bra ord som kan ge mig en massa poäng. Jag får också bättre ordförråd på köpet.

Inlägg skapade 8

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.