OBS! Butiken har flyttat från Hjalmar Brantingsgatan 4A till Hågavägen 188Varmt välkommen till Uppsalas bästa butik för barn, baby och föräldrar. Med fokus på bärande, tygblöjor och potträning, ekologisk, hållbart och miljösmart, hittar du här de perfekta presenterna till nyfödd, dop, baby shower och födelsedagar. Här hittar du även naturlig hudvård och hushållsprodukter, såsom tvättmedel, deodorant, menskoppar och mycket mer. 

Under de senaste åren har jag lärt mig otroligt mycket om bärande som jag gärna delar vidare. Jag är inte utbildad bärandekonsult, men visar gärna hur bärselar och -sjalar används och hjälper er att hitta vad som kan passa just er! Vill du ha ytterligare personlig rådgivning i lugn miljö av en utbildad expert i ämnet så kan man boka in privat coachning hos tex. Ulrika Casselbrant. Men självklart är du alltid varmt välkommen in till mig i butiken med dina frågor och för att prova olika sjalar och bärselar, antingen med ditt eget barn eller med provdockan som finns i butiken. 

Är du sugen på att testa tygblöjor eller är det dags att börja potträna? Vi erbjuder ett brett utbud av tygblöjor och potträningsprodukter och har stor erfarenhet både från våra egna barn och deras blöjresor och även alla hundratals kunder som delat med sig av erfarenheter av blöjor de testat och potträningstips. 

Vi stödjer Amningshjälpen och erbjuder en mängd olika amningsinlägg, bröstvärmare, amningshalsband, gratis information om amning från Amningshjälpen och självklart är ni alltid välkomna att slå er ner i amningsfåtöljen. Skötbädd och toalett finns också för er som behöver låna det. 

Ester & Harry har under de här åren inte bara blivit en plats för shopping, utan även en mötesplats för alla er fantastiska föräldrar. Jag är så glad att få hjälpa till och så glad för ert stöd så att jag kan fortsätta driva min drömbutik. 

Åter igen, tack för att ni är världens bästa kunder och gör mitt jobb så fantastiskt! 

Bästa hälsningar, Isabel med familj