Varmt välkommen till Uppsalas mysigaste butik för barn, baby och föräldrar. Med fokus på naturmaterial, ekologisk, hållbart och miljösmart, hittar du här de perfekta presenterna till nyfödd, dop, baby shower och födelsedagar. Några av våra populära varumärken är Grimms, Disana, Joha, Aldoria, Rubens Barn med flera. 

Precis intill butiken finns lekplats, toaletter, skötbord, fåtöljer, lekhörna och Tantens Gröna Skafferi där du kan köpa fika. Här i Hågaby anordnas också många roliga evenemang såsom Lyktvandring, Julmarknad, konserter med mera. 

Ester & Harry har under de här åren inte bara blivit en plats för shopping, utan även en mötesplats för alla er fantastiska föräldrar. Jag är så glad att få hjälpa till och så tacksam för ert stöd så att jag kan fortsätta driva min mysiga butik och sälja alla dessa härliga produkter. 

I mars 2019 har vi fått välkomna vår femte familjemedlem och butiken är inte öppen lika mycket som tidigare, då jag delvis är mammaledig och delvis jobbar med minstingen. Håll dig uppdaterad via Instagram och hemsidan. 

Åter igen, tack för att ni är världens bästa kunder och gör mitt jobb så fantastiskt! 

✽ Bästa hälsningar, Isabel med familj ✽